Általános szerződési feltételek

Aki a treningszervezes.hu szolgáltatásait igénybe veszi, aláveti magát az Általános Szerződési Feltételeknek.

A szolgáltató, Vincze Imre E.V. üzemelteti a treningszerezes.hu internetes portált. Ezen portál különböző szolgáltatásokat nyújt nem regisztrált felhasználók számára.

Elsődleges üzleti cél a zavartalan kommunikáció, és rendelés lebonyolításának biztosítása a szolgáltató és a felhasználó között.  A weboldal lehetővé teszi a rendelési adatok biztonságos továbbítását a szolgáltató számára.

A treningszervezes.hu "Ajánlatkérés" funkciójának használatával a felhasználó hozzájárul a szükséges adatainak továbbításához a szolgáltató részére. Ezen feltételek esetleges változásáról késedelem nélkül értesítjük Önt.

A rendelés elküldésével, illetve telefonos megrendeléssel az Általános Szerződési Feltételek lépnek életbe, mellyel a résztvevő elfogadja, hogy csakis saját felelősségére veszi igénybe a szolgáltatást.

A Szolgáltatás igénybevételével Felhasználó elfogadja, hogy a Szolgáltató a Szolgáltatás igénybevétele során a Felhasználó által feltöltött adatokat a vonatkozó Adatvédelmi Nyilatkozat keretei között bármikor és bárhol, korlátozás és külön díj fizetése nélkül felhasználhassa.